back

Kategorije

Stanje

Cena

RSD
Smartmi

Kompanija Smartmi se bavi proizvodnjom pametnih uređaja za savremen način života. Poseduje jedinstven EKO sistem, sa posebnim akcentom na dizajnu proizvoda. Ova kompanija je godinama u saradnji sa kompanijom Xiaomi na razvoju i proizvodnji pametnih uređaja.

Smartmi je tehnologija udobnosti za kućni život. Ima liniju ekoloških proizvoda namenjenih za pametno čišćenje i održavanje zatvorenih prostora, regulaciju temperature, uređenje kupatila i drugih. Svi zajedno, ovi proizvodi pomažu ljudima da grade čisto i udobno okruženje u kući.

Ovaj brend u ponudi ima desetine inovativnih pametnih kućnih aparata, kao što su pametni prečišćivači vazduha, ovlaživači vazduha, antibakterijski ovlaživači, grafenske grejalice, pametni bidei, klima uređaji, sistemi za ventilaciju i još mnogi drugi. Ovi proizvodi će pružiti pametniji život budućim generacijama.

Uređaji Smartmi nude uživanje, praktičnost i udobnost, a s druge strane smanjuju teret obavljanja kućnih poslova, štede sate čišćenja i grade zdravo okruženje za stanovanje i rad.

Smartmi

Prikazani proizvodi 1-25 od ukupno 25