Kako da saznam u kojoj prodavnici je proizvod dostupan?

Na stranici proizvoda ispod tastera "DODAJTE U KORPU" postoji opcija "Pronađite u prodavnici". Klikom na to, otvoriće se prikaz stanja po prodavnicama. Ako proizvod ima na stanju samo u WEB magacinu, dostupan je jedino za online porudžbine.

Kako mogu da platim poručeni proizvod?

Informacije o načinu plaćanja u Computerland-u možete pogledati ovde.

Koliko košta dostava?

Informacije o troškovima dostave možete pogledati ovde.

Šta je ugovor o prodaji na daljinu?

Ugovor o prodaji na daljinu dobija na e-mail adresu svaki kupac koji poruči proizvode online, zajedno sa obrascem za odustanak od ugovora, dokumentom koji sadrži prava i obaveze kupaca i fiskalnim računom.

Koji je period saobraznosti za proizvode? 

Prema Zakonu o zaštiti potrošača Republike Srbije period saobraznosti za nove uređaje iznosi dve godine.

Da li se period saobraznosti razlikuje za OUTLET proizvode?

Da, period saobraznosti za OUTLET prizvode (polovna roba, roba sa oštećenom ambalažom i slična roba) iznosi jednu godinu.

Koji je vremenski rok za povrat proizvoda kupljenih online?

Povrat proizvoda kupljenih online je moguće izvršiti 15 dana od momenta prijema, tj. preuzimanja pošiljke.

Kako ostvariti produženu garanciju na proizvod?
 
Neki od proizvođača uređaja svojim kupcima obezbeđuju dodatnu pogodnost produžene garancije na određene proizvode. Ukoliko proizvod koji ste kupili pruža ovu mogućnost, to je jasno označeno na stranici samog proizvoda. Tu se nalaze sve potrebne informacije u vezi sa produžavanjem garancije – gde izvršiti, na koji način i na koji period je moguće produžiti garanciju.

speech search
Sačekajte malo...
Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing