Tandem iz snova: Logitech MX Keys S i MX Master 3S

Hardware 29.09.2023
Autor
Nadja Zagorac

Kada se radi o najmodernijem računarskom hardveru, većini korisnika prvo na pamet padaju grafičke karte, procesori ili monitori. Međutim, nikako ne smemo da zanemarimo periferije, posebno u poslovnom okruženju gde mogu napraviti ogromnu razliku u produktivnosti. Logitech na ovom polju već godinama suvereno vlada, pa smo zato odlučili da isprobamo njihovu MX Keys S tastaturu i MX Master 3S miš i da vidimo kako funkcionišu u tandemu.

MX Keys S tastatura

MX Keys S je odlična opcija za korisnike koji žele tastaturu koja nudi vrhunsku produktivnost, a pritom pruža maksimalni komfor. To nije sve, pošto je ovaj uređaj takođe veoma svestran - poseduje sve obeležene tastere koji se mogu koristiti i za Mac i za PC računare – Alt i Option, Control i Command i slično.

Kvalitet izrade je na izuzetnom nivou, a uz to model izgleda veoma lepo. Tasteri su veoma plitki, a čak i sama tastatura podseća na neke Apple modele. Ova karakteristika se neće svima dopasti, tako da treba imati u vidu da zahteva malo privikavanja, najviše zbog jako plitkog hoda tastera. Međutim, svi tasteri imaju kružna udubljenja koja pomažu vašim prstima da ih lakše pronađu i definišu, tako da je osećaj prilikom kucanja sjajan.