Stigao je prvi i jedini DLC za Elden Ring - Shadow of the Erdtree

Video Igre 04.07.2024
Autor
Luka Zlatić

Pre dve godine FromSoftware je izbacio njihov magnum opus Elden Ring koji je na još viši nivo izdigao sve karakteristike soulslike igara koje su došle pre njega. Iako je studio već mnogo puta ranije oduševio ljubitelje igara u kojima se trebaju pošteno zavrnuti rukavi, skoro niko nije bio spreman za tone sjajnih momenata koje će iskusiti u Elden Ring-u. Igra je 25. februara 2022. godine izašla za PlayStation 4, PlayStation5, Xbox One, Xbox Series X/S, i PC, i pored starih obožavatelja privukla i mnogobrojne nove fanove koji su prvi put kupili igru iz ovog žanra. Igrači su po prvi put u FromSoftware igri mogli da istražuju otvoreni svet, i zaista iskroje avanturu po njihovoj želji i težini koja je dovoljno izazovna za njih. Sloboda, misterija i izazovi iza svakog ćoška su impresionirali milione igrača, a Elden Ring je osvojio i nekoliko nagrada za igru godine i prodao preko 25 miliona kopija do juna 2024. godine. Tako je Elden Ring postao jedna od najprodavanijih igara u istoriji ove industrije i primer šta želimo da vidimo u našim modernim video igrama.

U Elden Ring-u igrači prave svog jedinstvenog karaktera i kreću u misiju popravke Elden Ring-a, dok istovremeno postaju novi Elden Lord. U igri možete da istražite šest oblasti pomoću vašeg konja Torrent-a, a tu su i brojne skrivene tamnice u kojoj se nalaze korisni predmeti. Igrači mogu da koriste nekoliko različitih vrsta oružja i magije, a takođe možete i da se prikradete neprijateljima i izbegnete direktnu konfrontaciju. Ukoliko vam Lands Between stanovnici zadaju poteškoće, Elden Ring ima i multiplejer opciju, pa možete da pozovete vaše prijatelje da vam pomognu. Čak iako nemate sa nekim da prolazite kroz sve što Elden Ring stavi ispred vas, možete prizvati duhove da se bore na vašoj strani. Elden Ring je prepun interesantnih sadržaja, i teško je zamisliti da se igra može drastično poboljšati. Međutim, to će ovog juna upravo učiniti Shadow of the Erdtree DLC.

Elden Ring Shadow of the Erdtree

Elden Ring Shadow of the Erdtree DLC je najveća FromSoftware-ova ekspanzija do sada, u kojoj igrači razotkrivaju skrivenu misteriju sveta fantastičnog akcionog RPG-a. U Shadow of the Erdtree nove priče očekuju nove i stare igrače. Vođeni Empyrean Miquella-om, igrači su pozvani u Zemlju senki, mesto zaklonjeno Erdtree-om gde je boginja Marika prvi put kročila. U ovim čudnim novim zemljama, igrači otkrivaju mračne tajne sveta dok upoznaju druge koji prate Miquella-ine stope sa njihovim skrivenim motivima.

Elden Ring Shadow of the Erdtree vodi igrače izvan Lands Between da bi istražili Land of Shadow (Zemlju senki), potpuno novi svet u Elden Ring-u. Igrači mogu neometano da putuju napred-nazad između ogromnih mapa ispunjenih različitim situacijama i detaljnim tamnicama u kojima lutaju opasni neprijatelji. Najnovija ekspanzija ubacuje i nova oružja, opremu, veštine sa oružijima i magijama koje niste mogli da nađete u osnovnoj Elden Ring igri, zajedno sa novim neprijateljima, bosovima, i zapletima koji će još više povećati RPG osećaj u ovoj igri. Suočite se sa svim pretnjama iz ove igre sa novim moćima koje ćete otključati. Elden Ring Shadow of the Erdtree je sve što igrači mogu da požele, i bogata ekspanzija koja dolazi sa dovoljno novih sadržaja da je lako možemo pomešati sa novom igrom.

Elden Ring Shadow of the Erdtree je od 21. juna dostupan na PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One i PC-u.

speech search
Sačekajte malo...
Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing