Saznaj koja je najbolja video igra 2022. godine!

Video Igre 04.01.2023
Autor
Luka Zlatić

Večno pitanje koje postavljamo oko svake Nove godine je koja nam je igrica osvojila srca i obeležila prethodnih 12 meseci. Ove godine smo okupili ekipu iz ComputerLand radnji i saslušali njihovo potpuno profesionalno (a opet sasvim lično) mišljenje o tome šta su i zašto najviše igrali i u čemu su najviše uživali.

ComputerLand BEO – Elden Ring

Ekipa iz radnje u Tržnom Centru Beo voli da istrajnost vežba u jednoj od najtežih, ali i najmagičnijih igara godine. Elden Ring je najnoviji Soulslike naslov koji je napravio From Software. Igru je dizajnirao Hidetaka Miyazaki, a priču je osmislio George Martin (Game of Thrones). Od početka do kraja ova video igra je jako teška i traži i upornost i umeće igranja, ali je sve što se u njoj dešava spektakularno i svi igrači će se osetiti nagrađenim posle svakog uspeha.

Fantazija, borbe, atmosfera, prožeto vrhunskom pričom – sve na jednom mestu i to na svim aktuelnim igračkim platformama – PC, PS4, PS5, Xbox One i Series X.

ComputerLand BIG – Marvel Snap!

Ako volite igre kojima je moguće posvetiti puno vremena odjednom, ali i uživati u njima u kratkim intervalima, pravi izbor su mobilne igre. Najbolja mobilna igrica za 2022. godinu jednoglasno je Marvel Snap!, koju obožavaju u našoj radnji u BIG Fashion TC-u. Snap! sakuplja neverovatan broj Marvelovih super heroja i zlikovaca u obliku kartica koje imaju svoju cenu i snagu. Pobednik je igrač koji ima najviše snage na dve od tri lokacije u toku jednog duela. Ništa lepše nego kad Spider-Man u poslednjem potezu donese pobedu. Ovu kartičnu igru je smislio glavni dizajner još jedne igrice sa kartama, legendarnog naslova Hearthstone koji je izdao Blizzard.