Razer Anzu pametne naočare

Video Igre 03.11.2021

Razer Anzu pametne naočare jedinstveni su dodatak svetu smart uređaja i tehnologije. Kreirane tako da štite vaš vid, ove naočare će u isto vreme zabavljati i vaše uši. Naime, radi se o naočarima za sunce sa ugrađenim zvučnicima, za potpuno drugačiji doživljaj zvuka. Odlično maskirani zvučnici sasvim su diskretni, te ih praktično niko neće ni primetiti.

Kada uzmemo u obzir da je zaštita očiju od štetnih UV zračenja zaista važna u savremenom dobu, Razer Anzu pametne naočare deluju kao veoma praktičan i smislen ’’aksesoar’’.

Koje su osnovne prednosti koje sa sobom donose Anzu smart naočare otkrivamo vam u narednim redovima.

Razer Anzu pametne naočare – Dizajn i jednostavnost korišćenja

Na prvi pogled, možda će vas Razer Anzu pametne naočare asocirati na neke koje ste već videli. Iako ih mnogi upoređuju sa Echo naočarima koje možete pronaći na Amazonu, ipak postoje određene razlike. Oboje imaju zaobljena pravougaona sočiva, ali Anzu naočare svojim dizajnom ipak odnose bod više.

Elegantan okvir prikladan je za većinu odraslih osoba, a crna boja uklopiće se uz svaku odevnu kombinaciju. Iz tog razloga, prednost moramo dati Anzu pametnim naočarima.

Razerov uređaj ima dva priključka za punjenje, po jedan na svakom držaču za uši. Fizički tasteri ne postoje na ovom uređaju, što ga čini veoma komfornim za nošenje. Ovaj uređaj funkcioniše na principu kontrola osetljivih na dodir.

Ono što takođe odvaja Razerov model od drugih jeste jednostavnost korišćenja, odnosno upotrebe uređaja. Možete ih lako upariti sa laptopom ili telefonom putem Bluetooth-a ili koristiti mobilnu aplikaciju kompanije. Sam proces je veoma jednostavan i zahteva svega nekoliko sekundi. Sve što je potrebno jeste da su naočare rasklopljene i one su spremne za korišćenje. Kada želite da isključite naočare, sve što je potrebno da uradite jeste da ih sklopite.

Audio kvalitet i zaštita očiju koje pružaju Razer Anzu pametne naočare

Dizajn ovih Razer pametnih naočara pruža korisnicima vrhunski audio kvalitet zvučnika otvorenog tipa.

Ovo je zaista pogodan način za slušanje omiljene muzike ili gledanje snimaka sa YouTube-a ili nekih drugih platformi.

Kvalitet zvuka je sasvim zadovoljavajući, bez obzira na to da li muziku slušate na najjačem nivou ili nešto ispod toga.

Ukoliko ste ljubitelj basa za muziku, to vam pruža Razer mobilna aplikacija, kada je uparena sa vašim telefonom. Pored podrazumevanog profila, dostupni su vam i profili ’’poboljšana jasnoća’’, kao i ’’pojačavanje visokih tonova’’.

Ove slušalice su veoma praktične i za razgovore sa prijateljima ili porodicom, kao i za poslovne sastanke.

Kada su u pitanju sočiva sa kojima dolaze ove naočare, ona su zaista zadivljujuća. Dolaze sa sočivima koje filtriraju 35 odsto plavog svetla, kako bi zaštitile vaš vid. Na taj način, ona čine da se naprezanje očiju smanjeno, a uživanje na suncu pojačano. Polarizovana zamenska sočiva štite vaše oči od UV zračenja do 99 odsto.

Dugotrajnost baterije i način punjenja ovih naočara

Još jedna stvar koja odvaja Razer model pametnih naočara od nekih drugih jeste dugotrajnost baterije. Dok ostali modeli nude svega dva sata upotrebe bez potrebe za punjenjem uređaja, Razer model nudi čak 5 sati.

Prema rečima kompanije Razer, ne morate brinuti o tome da li ćete morati prekidati duge sesije gejminga radi punjenja ovih naočara. To se neće dogoditi.

Kako biste napunili svoje pametne naočare, sve što je potrebno jeste da ih povežete sa kablom koji dobijate uz njih, prilikom kupovine uređaja. Sasvim jednostavno i praktično.

Ukoliko su vas Razer Anzu pametne naočare zaintrigirale, možete ih pronaći u ComputerLand prodavnici. Ove naočare možete kupiti i u našoj online prodavnici po zaista fantastičnoj ceni za ono što one nude.

Slušanje muzike doživite na potpuno drugačijem nivou – nabavite svoje Razer slušalice već danas!

U našoj ponudi očekuje vas širok asortiman Razer proizvoda za gejming, kao što su gejmerski miševi i tastature. Posetite nas!

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing