Prljavština ne može pobeći Mi Vacuum Cleaner G11 usisivaču

Hardware 23.01.2024
Autor
Nadja Zagorac

Da li već neko vreme niste zadovoljni performansama vašeg starog usisivača, ne možete da očistite kako želite uske, ili teško pristupačne, prostore u vašem stanu, a za čišćenje usisivača potrošite više vremena nego za čišćenje samog prostora? Kompanija Xiaomi je ušla na tržište kućnih aparata i odmah predstavila proizvode sa najsavremenijim tehnologijama koji će efikasno rešiti gotovo sve probleme u vašem domu. Jedan od njih je Mi Vacuum Cleaner G11 usisivač koji će ostaviti u prašini sve prethodne aparate za čišćenje koje ste koristili.

Mi Vacuum Cleaner G11 usisivač

Visoke performanse i najsavremenije tehnologije Mi G11 usisivača donose u vaš dom najefikasnije čišćenje do sada. Snažno usisavanje od 185 AW omogućava veoma efikasno čišćenje usisivača koji je i opremljen najnovijim DC elektromotorom bez četkica, i pruža veću brzinu i duži vek trajanja. Ovo je za 23% jači motor od prethodnih generacija. Usisivač lako savladava i sve vrste porvršina. Zahvaljujući unapređenoj glavi četkice, G11 može lakše čistiti različite vrste podova, uključujući drvene podove i tepihe. Nema više ni zamršene kose, ili dlaka, na površini četke, jer je sačinjena od sečiva iz tri dela, koja automatski seku svaku dlaku koja priđe valjkastoj četkici, ali je totalno bezbedna za vaše podove i tepihe.

Litijum-jonske polimerne baterije vam dozvoljavaju da usisivač koristite oko 60 minuta, tako da ćete očistiti i velike prostore iz jednog punjenja. Ove baterije nude mnogo sigurnije i stabilnije performanse, a dugotrajna baterija će vas poštedeti čestih punjenja. Čak i kada se desi da vam se baterija isprazni tokom rada, bateriju je vrlo lako zameniti jer je ovaj deo aparata dizajniran sa ciljem da udvostručite vreme čišćenja i to bez čekanja. Ono što posebno izdvaja G11 je infracrveni senzor čestica koji detektuje nivo prašine i inteligentno podešava snagu usisavanja. Što više prašine detektuje, to je snaga usisavanja veća i obrnuto. Ako usisivač ubacite u automatski režim, kada naiđete na površine koje je teško očistiti, aparat će automatski povećati brzinu motora kako bi poboljšao efikasnost čišćenja.