Odštampajte najdraže fotografije sa Mi Instant Photo Printer 1S setom

13.11.2023

Xiaomi je ove godine na tržište štampača izbacio Mi Instant Photo 1S Set štampač koji će za tren oka odštampati vaše fotografije, i podjednako je koristan kao svakodnevni stacionirani štampač, i kao portabl štampač. Ako želite da najnoviji ram ukrasite nekim divnim pejzažom sa vašeg putovanja, sačuvate u fizičkoj formi sliku porodice, ili samo ulepšate vrata frižidera sa odštampanom fotografijom bitnog momenta iz vašeg života, Xiaomi Instant Photo 1S Set će vam omogućiti da najbrže i najlakše to uradite. Ne trošite svaki put novac i ne gubite vreme na odlazak do lokalne fotokopirnice, kada je sva moć štampanja sada spakovana u ovaj mali efikasan štampač.

Prvo što ćete odmah primetiti nakon odpakivanja vašeg Xiaomi Instant Photo 1S seta je njegova veoma kompaktna veličina i elegantni izgled koji će se sigurno ukopiti u bilo koje okruženje. Dimenzije ovog aparata su 194 x 124.g x 83.6 milimetara, a štampač je težak svega 1.2 kilograma. Xiaomi Instant Photo možete povezati preko Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2.4GHz mreže sa pametnim telefonima, tabletima i računarima, i za samo minut dobiti slike odličnog kvaliteta i visoke rezolucije. Sa prednje strane štampača možete videti tri indikatora za Wi-Fi, greške i indikator za direktnu konekciju, a iznad toga je dugme za pokretanje aparata i direktnu konekciju. Minimalan broj stvari na spoljašnjoj školjki znači da se prilikom dizajniranja razmišljalo o pristupačnosti i izgledu, ali i da imate sve što vam je potrebno za upravljanje ovim uređajem.

Na prednjem delu aparata se nalazi i fioka za papir koja može da primi dvadeset foto listova od 6 inča ili 10 listova foto papira sa lepljivom podlogom od 3 inča. Magnetna fioka je poluprovidna tako da jasno možete da vidite koliko vam je još ostalo papira za korišćenje. Sa desne strane je odeljak u koji stavljate traku, a traka koja dolazi sa proizvodom može da odštampa 20 fotografija. Xiaomi Instant Photo ima mogućnost i daljinskog štampanja, a foto papiri od po deset listova dolaze u dve veličene: 6 inča (fotografski papir 100 x 148 mm), i 3 inča (papir sa samolepljivom podlogom dimenzija 86 x 102 mm).

 

A šta Xiaomi Instant Photo ima ispod haube? Ovaj mali apart ima 1280 termalne glave za štampanje, štampa fotografije profesionalnom tehnologijom sublimacije boja, a visoka preciznost termalne glave i uvlačenje papira znače da će fotografije zadržati definiciju crta lica. Na odštampanim fotografijama se nalazi 256 nivoa sivih tonova, a široka paleta boja od 16.7 miliona će učiniti da fotografije izgledaju glatko i sa detaljim bojama. Rezolucija štampanja je 300dpi, a ono što ćete zaista ceniti je to što su fotografije premazane samozaštitnim slojem protiv otisaka. Odštampane fotografije su i otporne na oksidaciju, ali i na vodu, tako da imaju produženi vek trajanja.

 

Prilikom korišćenja Xiaomi Instant Photo 1S Seta povežite ga sa podržanim aparatima preko Xiaomi Home aplikacije, jer možete da imate problema ako koristite druge načine. Aplikacija u sebi ima funkcije za obradu fotografija kao što je rotiranje, sečenje, a imate i osam filtera da birate prilikom štampanja. Ako uključite direktno povezivanje sa štampačem možete iz albuma koji ste otvorili na vašem uređaju direktno odštampati slike koje želite. Ukoliko ste povezani sa telefonom i tabletom možete i da na daljinu štampate fotografije koje će vas sačekati kući kada se vratite. Ovaj set dolazi i sa foto albumom u koji možete da stavite 100 fotografija, tako da je ovo zaista fantastičan paket koji će vam pružiti profesionalan kvalitet u veoma malom pakovanju.

speech search
Sačekajte malo...
Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing