NBA2K24 otvara novu sezonu košarke

Video Igre 18.09.2023
Autor
Miloš Karaklajić

NBA sezona je završena, odigrale su se sve utakmice Svetskog prvenstva u košarci, i tačno kada više ništa nije preostalo ovog leta za najveće ljubitelje košarke, na vreme stiže novi NBA 2K 24. Izaberite vaš omiljeni NBA tim i iskusite prošlost, sadašnjost i budućnost borbe pod obručima u najnovijoj simulaciji košarke za PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series S/X, Nintendo Switch i PC. Možda Jokića nismo mogli da vidimo na Svetskom prvenstvu, ali zato u novoj košarkaškoj igri možete da podsetite virtuelni svet zašto je Srbin trenutno najbolji igrač na ovoj planeti.

NBA 2K24 je optimizovan za sve konzole, a za konzole nove generacije je korišćen specijalni razvojni komplet kako bi se iskoristile sve njihove mogućnosti. Ovo će vam pomoći da iskusite neuporedivo brže vreme učitavanja, odlične vizuale, odziv, i čak do 120 frejmova po sekundi u 4K rezoluciji i HDR tehnologiji. Ono što posebno izdvaja ovogodišnji NBA 2K je ProPlay. Revolucionarna tehnologija koja prebacuje NBA snimke u NBA 2K24 gejmplej. Doživite gejmplej na još višem nivou, i realistične vizuale dok kontrolišete vaše omiljene NBA i WNBA timove. ProPlay će vas približiti igri kao nikad ranije.

I ove godine se vraća popularni MyCAREER mod. Istražite potpuno novi grad dok razvijate veštine vašeg igrača u mečevima koji se igraju danju i noću. Unapredite svoju igru sa MyPLAYER modom u živopisnom Neighborhood-u koji je ispunjen najnovijim misijama i zadacima, dok se penjete na vrh sveta.

Ove sezone NBA 2K proslavlja povratak Kobija na naslovnu stranu, a MAMBA MOMENTS mod vam omogućava da oživite njegove prepoznatljive veštine. Prođite kroz istorijske momente iz Kobijevih nastupa i napredujte kroz njegovo legendarno putovanje do trona jednog od najboljih igrača svih vremena. Vraća se i MyTEAM u kojem ćete još jednom skupiti impresivan sastav košarkaških legendi i testirati ga onlajn protiv drugih igrača.