Mamba Elite gejmerski miš

16.05.2022
Autor
Tamara Turković

Mamba Elite gejmerski miš je prvobitno objavljen pre nešto više od tri godine, ali i dalje nudi veoma veliku udobnost igre.

Kao i svaki drugi Razer miš, tako i Mamba Elite pruža gejmerima prilagodljive funkcije i klasično iskustvo savršeno za lagane igre i svakodnevnu upotrebu. Osim što je veoma praktičan i lak, on takođe predstavlja ekonomično rešenje za igrače na smanjenom budžetu.

Ukoliko je vašoj gejmerskoj postavci neophodan novi miš, koji ćete moći da koristite svakoga dana, razmislite o nabavci Razer-ovog modela. U narednim redovima vam otkrivamo zbog čega bi upravo ovaj miš trebalo da bude vaš sledeći izbor.

Mamba Elite gejmerski miš – Iskustvo korišćenja i lakoća igre

Mnogi gejmeri često navode Razer Naga Chroma miš kao prvi proizvod ove kompanije sa kojim su se susreli. I tada je Razer insistirao na programabilnim dugmićima, te je ovaj model posedovao čak njih 19. Razer Mamba Elite napravljen je slično, ali ipak drugačije. Kao deo Razer-ove Chroma linije, Mamba ima mnogo prilagodiljivih RBG zona, tako da ih možete dizajnirati po svojoj volji.

Izgled i osećaj Mamba Elite miša u skladu su sa celokupnom dizajnerskom šemom Razer-a. Miš poseduje elegantan, mat crni dizajn, koji prija vašim očima, ali i vašem dlanu. RGB linije se protežu duž  obe strane miša, uključujući točkić i Razer logo u sredini.

Danas je uobičajeno da miševi za igrice poseduju neku vrstu RGB osvetljenja, ali Razer Mamba Elite gejmerski miš izgleda posebno sjajno, naročito u mračnim prostorijama. Kvalitet izrade je odličan, a isto važi i za osećaj držanja u ruci. Dugmad i točkić za pomeranje su veoma lako dostupni i udobni za navigaciju. Tu je i materijal od lateksa duž rubova sa strane, koji omogućava dodatno prianjanje za osobe kojima se često znoje dlanovi.

Sa težinom od svega 96 grama, miš ćete veoma lako koristiti i nositi sa sobom gde god da krenete. Ipak, znajte da se radi o žičnom modelu, sa kablom od 2.1 m. Radi se o kablu koji je pleten i veoma kvalitetan, te nećete morati da brinete o njegovom stanju tokom igre.

Karakteristike Razer-ovog gejmerskog miša

Mamba Elite poseduje optički senzor od 16.000 DPI sa maksimalnom brzinom praćenja od 450 IPS.

Takođe, ovaj gejmerski miš ima 9 programabilnih tastera, pet ugrađenih memorijskih profila i točkić za pomeranje nagiba.

Odziv miša je 1ms/1000 Hz, što praktično nećete ni primetiti kada igrate igrice kao što su Fortnite ili neke druge, FPS igrice.

Pozadinsko osvetljenje je klasično za Razer, sa 16.8 miliona boja, te vam pruža maksimalan užitak igre u potpunom mraku. U svakom trenutku znaćete gde bi trebalo da postavite svoj dlan, kako biste veoma brzo pronašli svoj gejmerski miš.

Kombinacija ergonomske udobnosti i neverovatne brzine odziva čini ga sveukupno dobro zaokruženim mišem.

Zvuk klika je više na tišoj strani, što ga čini odličnim za svakodnevno koriščenje ili pak kancelarijsko okruženje. Mogućnost mapiranja dugmadi je takođe sjajno za sve osobe koje žele da dodaju prečice u određene PC programe.

Da zaokružimo, Razer Mamba Elite miš zaista je fantastičan izbor, jer po veoma povoljnoj ceni dobijate savršenog saputnika za igrice ili posao.

Gde možete pronaći Mamba Elite gejmerski miš?

Ukoliko vas je Mamba Elite gejmerski miš zaintrigirao, možete ga pronaći u ComputerLand prodavnici i online shop-u.

U ovom cenovnom rangu teško da ćete pronaći kvalitetniji, udobniji i praktičniji miš koji možete koristiti u kućnim ili profesionalnim uslovima.

U ComputerLand prodavnici možete pronaći i druge proizvode za najveći užitak u gejmingu brenda Razer. Jedan od takvih proizvoda svakako je i Cynosa Lite tastatura, koja se savršeno uklapa u Mamba Elite miš za igrice.

Posetite naš web shop i upotpunite vašu gejmersku postavku najkvalitetnijim proizvodima na domaćem tržištu!

speech search
Sačekajte malo...
Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing