Logitech K400 plus tastatura – Uživanje iz udobnosti fotelje!

Hardware 01.08.2022
Autor
Tamara Turković

Logitech K400 plus tastatura je bežična tastatura sa integrisanim touchpad-om koja vam omogućava da uživate u udobnosti svoje fotelje gledajući omiljene kanale ili filmove. Njen elegantan i minimalistički dizajn lako će se uklopiti u svaki ambijent i dopasti gotovo svakome.

Kada kupujete Logitech-ove proizvode, znate da kupujete nešto kvalitetno, što će vam trajati dugi niz godina. Ova tastatura nije izuzetak. Po fantastičnoj ceni dobijate kvalitetnu wireless tastaturu koja će ispuniti sva vaša očekivanja.

Zašto se odlučiti za bežičnu, umesto klasične tastature sa kablom?

Bežične tastature su, može se reći, novi standard kada je u pitanju ovaj proizvod. Iako se veliki broj ljudi i dalje odlučuje za žičane tastature, smatrajući da su one i dalje brže i responzivnije, to nije uvek slučaj.

Postoje dve vrste bežičnih tastatura – RF i bluetooth tastature. Sa RF tastaturama dobijate mali USB prijemnik koji se uključuje u računar i koji pokreće tastaturu. Ona radi po principu radio veze. Bluetooth tastature, kao što im i sam naziv kaže, funkcioništu na principu bluetooth-a. Ova vrsta tastatura idealna je za povezivanje sa uređajima kao što su mobilni telefon ili tablet.

Za koju god vrstu bežičnih tastatura se odlučite, njena osnovna prednost uvek će biti praktičnost. S obzirom na to da kod wireless tastatura ne postoje žice, odnosno kablovi, ona je daleko praktičniji izbor od klasične tastature. Bežične tastature mogu se naći i u kompletima sa mišem iz iste serije, a poneke, kao što je Logitech K400 plus tastatura dolaze sa touchpad-om.

Kao i klasične tastature i bežične dolaze u više različitih modela, sa različitim mehanizmima. Tako razlikujemo dva osnovna tipa tastatura – membranske i mehaničke tastature. Svaki iskusni gejmer reći će vam da je za potpuni užitak u igranju igrica idealna mehanička tastatura. Ukoliko vam je tastatura ipak potrebna samo za kucanje tekstova ili rad na računaru, možete se odlučiti i za tastaturu sa membranskim tasterima. Izbor je samo na vama.

Logitech K400 plus tastatura – Osnovne karakteristike i specifikacija

Logitech K400 plus tastatura, kao što smo ranije naglasili, dolazi sa integrisanim touchpad-om, koji vam omogućava korišćenje bez upotrebe miša. Ovo značajno smanjuje troškove kupovine, s obzirom na to da kvalitetan računarski miš može predstavljati nešto veći izdatak.

Ova tastatura je zapravo unapređena verzija Logitech K400 tastature, koja je predstavljena kao odličan dodatak za kontrolu uređaja iz fotelje. Ona to zaista i predstavlja! Funkcioniše na veoma pristojnoj razdaljini od 10 metara i pruža vam uživanje u gledanju filmova, serija, omiljenih programa ili rada na računaru sa daljine.

Za pristupačnu cenu dobijate tastaturu visokog kvaliteta i vrhunske izrade. Nije na odmet naglasiti i da je Logitech K400 plus tastatura izuzetno lagana i kompaktna, te je bez problema možete i nositi sa sobom u torbi ili rancu. Njenoj prenosivosti doprinosi i činjenica da ne morate sa sobom nositi i miš, već je on integrisan u vidu touchpad-a.

Zaobljenost tastera koji se nalaze sa spoljnih strana tastature doprinose njenom elegantnom izgledu i dodaju dozu udobnosti prilikom korišćenja. Komfor prilikom upotrebe tastature nikada ne može biti mana.

Trajanje baterije je još jedna dodatna prednost. Kupovinom ove tastature obezbeđeno vam je barem 18 meseci korišćenja bez zamene baterija. Odlična pogodnost, zar ne?

Trebalo bi spomenuti i tastere, koji funkcionišu po principu standardnih, membranskih prekidača. Iako su tasteri membranski, i dalje imate ugodan osećaj prilikom kucanja. U odnosu na pređašnju verziju, tasteri ove K400 plus verzije su mekši, za šta se Logitech mora pohvaliti.

Logitech K400 plus tastatura – Uživanje iz fotelje nikada nije bilo lakše

Svoju Logitech K400 plus tastaturu možete pronaći u ComputerLand prodavnici po fantastičnoj ceni. Ova tastatura dolazi u dve boje – crnoj i beloj. Na vama je samo da se odlučite koja boja više odgovara ostaloj opremi koju posedujete.

Ostale Logitech proizvode možete u svakom trenutku pogledati na našem sajtu. Nudimo vam širok asortiman proizvoda ovog brenda – slušalice, računarske miševe, volane za gejming, kao i ostalu dodatnu opremu za igranje video igara.

Za više informacija u svakom trenutku možete nas kontaktirati.

speech search
Sačekajte malo...
Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing