Football Manager 22 video igrica

Video Igre 03.11.2021

Football Manager 22 video igrica stiže na globalno tržište u novembru ove godine. Ljubitelji ovog serijala sa nestrpljenjem očekuju deveti novembar, kada će konačno moći da drže u svojim rukama primerak ove legendarne sportske igrice.

Šta sve novo donosi Football Manager 22 video igrica i kako se razvijala ova popularna serija igrica otkrivamo vam u narednim redovima.

Football Manager 22 video igrica – Kako se razvijao Football Manager?

Football Manager 22 video igrica poslednji je u seriji simulacionih igara za fudbalski menadžment.

Football Manager je razvio Sports Interactive, a objavila ga je Sega. Igra se ranije nazivala Championship Manager. Nakon što je razbijeno partnerstvo sa izdavačem Eidos Interactive, igrica je morala biti preimenovana u Football Manager. Kao takva, igrica je postala globalno popularna i voljena.

Sports Interactive se udružio sa popularnom Segom, kako bi prva Football Manager igrica bila objavljena u 2005. godini. Ova verzija poznata je i kao FM 2005.

Ažurirani interfejs, prefinjeni pokretač igrice i baze podataka učinile su ovu igricu superiornijom od svog suparnika Championship Managera.

Prvi Football Manager sadržao je pravila o konkurenciji, informacije pre i posle utakmice, vesti o međunarodnim igračima i kupovima, izveštaje trenera o igračima i pozicijama i zaključivanje ugovora.

Upravo prvi FM postavio je temelje za sve kasnije verzije ove igrice i uspostavio dominaciju u svetu sportskih video igara.

Poslednja objavljena verzija iz 2021. godine donela je nove nivoe dubine, drame i autentičan fudbal dok u isto vreme razvijate svoje menadžerske sposobnosti.

Kako će se Football Manager 22 razlikovati od prošlogodišnje verzije?

Ono što su svi iskusni gejmeri primetili kada je najnovija verzija u pitanju jeste to da ona daleko vizuelno lepše izgleda. Osim toga, ona je veoma jednostavno predstavljena.

Neki od najpopularnijih aspekata igre koji su svakako doprineli njenoj popularnosti jesu razgovori sa igračima, medijima i saradnicima.

Kada preuzmete određeni klub, dobijate dugoročne planove i ciljeve koje bi trebalo ispuniti. U toku prelaznog roka odigravaće se i sastanci sa sportskim i tehničkim direktorima, kako bi se tim pojačao i razgovaralo o tome koje stvari bi trebalo popraviti. Važno je napomenuti da je prelazni rok učinjen još realnijim, jer sada možete razgovarati sa agentom igrača za kojeg ste zainteresovani. Naravno, ovo činite pre nego što njegovom klubu pošaljete ponudu.

Sports Interactive poboljšao je i 3D match engine, te sada možete pratiti mečeve i u 3D verziji. Ono što je takođe poboljšano jeste i team talk, te vam je sada dostupno mnogo više opcija.

Nakon mečeva čekaju vas podaci i parametri igre, te sada možete da vidite i sve nastupe svojih igrača na poseban i drugačiji način.

Kada je u pitanju Football Manager 22 video igrica, tek nas očekuju poboljšanja! On donosi nove i progresivne načine da uvedete vaš fudbalski stil. Ova verzija je potpuno prilagođena vašim preferencijama i nudi vam mnogo opcija da zaradite poverenje navijača.

U ovoj verziji koju će takođe objaviti Sega, vi ste taj koji kroji sudbinu jednog kluba, te navijači ulažu najviše nade u vas! Veoma je važno da ostanete fokusirani u najvažnijim trenucima, kako biste zaradili svoje mesto među legendarnim trenerima!

Pronađite svoj primerak ove igrice u ComputerLand prodavnici

Football Manager 22 čeka vas na preorderu u prodavnici ComputerLand. To možete učiniti tako što ćete željeni artikl dodati u korpu i poručiti ga putem naše online prodavnice.

Sigurni smo da vas ni ova verzija za PC neće ostaviti ravnodušnim. Svoje menadžerske sposobnosti razvijaćete danonoćno, a gejming sesije predstavljaće pravo uživanje!

Ukoliko vas je ova igrica zaintrigirala, ne čekajte ni trena. Rezervišite svoj primerak još danas!

Osim toga, kod nas možete pronaći i FIFA 22 video igricu, koja će takođe oduševiti sve ljubitelje ovog sporta.

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing