Draconic K530W bežična tastatura

Video Igre 13.06.2022

Draconic K530W bežična tastatura predstavlja jednu od najmanjih mehaničkih tastatura na svetu. Brend Redragon stvorio je ovu fantastičnu tastaturu sa redukovanim brojem tastera.

Draconic K530W bežična tastatura ima čak 60 odsto manje tastera u odnosu na klasične tastature, a i dalje poseduje sve što vam je potrebno za ugodan gejming ili kucanje tekstova.

Ova tastatura predstavlja odličan izbor ukoliko vam je neophodna lagana mehanička tastatura, koju ćete lako prenositi sa mesta na mesto. Zašto je baš ova Draconic tastatura odlično rešenje u današnjem tekstu vam otkriva ComputerLand prodavnica.

Draconic K530W bežična tastatura – Mehanička tastatura koju odlikuje jednostavnost korišćenja i elegantan dizajn

Dizajn ove tastature, koja dolazi u beloj i crnoj boji, je zaista elegantan i kompaktan. Kao što smo već naglasili ona sadrži mnogo manje tastera u odnosu na klasične tastature. Kada uporedimo ovu tastaturu i tastaturu laptopa bez numeričkog dela, one su otprilike istih dimenzija.

Draconic tastatura je mehanička tastatura sa pet redova tastera koji su full-size. Dakle, tasteri su istih dimenzija kao i na bilo kojoj drugoj, standardnoj tastaturi. Ono što se razlikuje jeste samo broj tih istih tastera.

Ova tastatura ne poseduje numerički deo, kao i strelice (gore, dole, levo, desno), kao ni Home/End/PgUp/PgDn blok. Oni su vešto integrisani u ostale tastere.

Naprimer, tasteri za strelice za smer su zapravo integrisane u tastere I/J/K/L ili I/J/K/M.

Nema sumnje da se na tastaturu sa čak 60% manje tastera treba navići. S obzirom na to da jedan taster vrši više različitih funkcija, potrebno vam je određeno vreme da se priviknete na ovaj režim. Ipak, kada to postignete, Draconic K530W bežična tastatura biće vam sasvim jednostavna za korišćenje.

FN1 i FN2 tasteri su zapravo tasteri koji vam omogućavaju da menjate funkcije jednog tastera. Primera radi, ukoliko držite pritisnutim taster FN1 ili FN2 i taster /? tastatura će to prepoznati kao naredbu za delete.

Dizajn tastature podrazumeva i nogare koje možete podići ukoliko želite da vaša tastatura bude viša.

Na levoj strani tastature nalazi se USB Type-C port, On/Off dugme, Bluetooth selector svič, Bluetooth LED i power LED.

RGB pozadinsko osvetljenje takođe je, sada već standardni, deo Redragon tastature. Ni Draconic K530W bežična tastatura nije izuzetak. Možete birati između trinaest različitih režima osvetljenja.

Draconic K530W bežična tastatura – Osnovne karakteristike

Ova tastatura sa redukovanim brojem tastera dolazi sa Redragon mehaničkim braon svičevima. Ovi svičevi nemaju karakterističan clicky zvuk, što znači da vas tipkanje u toku igre ni na koji način neće ometati. Tastatura dolazi sa četiri dodatna sviča – crnim, crvenim, braon i plavim.

Uz samu tastaturu dobijate uputstvo za upotrebu, kabl za punjenje tastature u boji tastature, kao i pomoćne alatkice za menjanje tastera i svičeva.

Povezivanje tastature sa računarom je moguće uz snažnu Bluetooth 5.0 konekciju. Sada možete u potpunosti uživati u udobnosti svoje fotelje i ne brinuti o kašnjenju prilikom igranja, jer ova snažna konekcija neće dozvoliti da se to dogodi!

Baterija od 2400 mAh biće vam sasvim dovoljna za nekoliko dana korišćenja. Naravno, dužina trajanja baterije zavisi od mnogo različitih faktora. Pre svega, ona zavisi od dužine trajanja korišćenja tastature. Osim toga, brzina trošenja baterije se povećava ukoliko je sve vreme uključeno RGB pozadinsko osvetljenje. Sa pozadinskim osvetljenjem koje nonstop radi, baterija tastature će gubiti svega 2-3% kapaciteta za sat vremena igre.

Gde možete pronaći Draconic K530W tastaturu?

Draconic K530W bežična tastatura dostupna vam je za poručivanje u svakom trenutku na web shop-u ComputerLand prodavnice. Za jednu bežičnu tastaturu njena cena je zaista povoljna i uklapa se u gotovo svačiji budžet.

U našem asortimanu možete pronaći i druge proizvode ovog renomiranog brenda, kao što su slušalice, naprimer.

ComputerLand prodavnica nudi vam širok izbor dodatne opreme za računare i gejming – video igrice, tastature, slušalice, računarske i gejming miševe i slično.

Kako biste uvek bili u trendu sa svim aktuelnostima i akcijama koje vam nudimo, posetite i zapratite naš Instagram profil!

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing