Dan zaljubljenih - Pokloni za nju i njega

Hardware 12.02.2024
Autor
Nadja Zagorac

Iako bismo što češće na male i velike načine trebali da pokažemo dragim i milim ljudima u našim životima da su nam bitni, u slučaju da iz nekog razloga to ne stižemo tu su godišnji praznici kao što je dan zaljuibljenih da se iskupimo za sve prethodne ‘’propuste’’. Ako su vam se voljena/voljeni u poslednje vreme žalili da je vreme da zamene neki stari prozivod, ili su možda izrazili želju da kupe neki aparat, evo odlične prilike da ih iznenadite za vreme ovih praznika sa od proizvoda za nju i njega koji ne može da promaši.

Revamp Progloss Perfect Blow Dry AirStyler

Kombinujte sušenje i oblikovanje kose jednim jednostavnim alatom za kosu. Dlake Progloss Perfect Blow Dry AirStyler četke ravnaju i raspetljavaju kosu, tako da možete napaviti glatke frizure, a ovalni dizajn i zaobljene ivice vam omogućavaju da lako dodate volumen. Kombinujući keramičku i jonsku tehnologiju ovaj uređaj za sušenje i oblikovanje sadrži 4 jonska mlaza z brz protok vazduha i brže sušenje sa jednostavnijim oblikovanjem. Toplotu i brzinu ovog aparata od 1200W možete podesiti u tri nivoa, za sve tipove kose. Lagan dizajn i salonski kabl dužine 3 metara će vam pružiti još fleskiblinije korišćenje.

MOYE Venture 5K Duo Action Camera

Poklon za oboje. Zabeležite snimke sa vaših zajedničkih odmora, putovanja, avantura i druge važne momente koje želite da zauvek sačuvate. MOYE Venture 5K je kamera sa dva ekrana, jednim touch screen-om od dva inča, dok je drugi standardni ekran veličine 1,44 inča. Maksimalna rezolucija snimaka je 5K (30fps), dok je maksimalna rezolucija fotografija 8000 x 6000. Bateriju od 1350mAh ćete napuniti za nekih sat i po, i lako ga spakovati za sledeću destinaciju jer ima svega 60 grama, a dimenzije su mu 59.4 x 30.8 x 41.3 mm. Akciona kamera dolazi i sa Time-Lapse, Slow Motion, Fast Motion, Loop recording, Photo Mode, Distorsion correction funkcijama za još više opcija za kreiranje jedinstvenih snimaka i fotografija.

House of Marley Positive Vibration XL Bluetooth Over Ear Headphones (belo-bakarne)

 

 

Bluetooth 5.0 slušalice sa hibridnom tehnologijom prigušivanja buke, Positive Vibration XL je dizajniran da bi se vi opustili u vašim omiljenim listama pesama bet ometanja. Tome još i doprinosi to što ih nosite preko ušiju, a jastučići od memorijske pene će vam pružiti maksimalnu udobnost tokom višečasovnog slušanja muzike. Vrlo praktično se povežite sa željenim aparatom i iskusite duboke basove i vrhunsku jasnoću zvuka koju ne mogu da postignu sve slušalice. Slušalice poseduju i odličnu bateriju koja će trajati 32 sata (bez prigušivanja) i 26 sati (ukoliko je uključena ova funkcija).

Mi Watch S1 GL

I satovi su evoluirali baš kao i mobilni telefoni, pa je možda pravi momenat da se upoznate sa novom Xiomi serijom pametnih satova koji dolaze u nekoliko različitih boja. Bored različitih stilova ovaj elegantni pametni sat ima AMOLED ekran od 1,43 inča obložen kristalom, i napravljenom da uštedi energiju dok purža neverovatno vizuelno iskustvo. Kućište sata je izrađeno od neruđajućeg čelika, a možete izabrati i dva tipa narukvica. Baterija od 470 mAh uz standardno korišćenje vam trajati 12 dana, a pored velikog broja profesionlnih režima vežbanja sat ima i optički senzor, senzor otkucaja srca, akcelometar, žiroskop, elektronski kompas, barometar, svetlosni senzor, GPS i druge funkcije koje su spakovane u ovaj sat od 52 grama.

Nespresso Essenta Mini crveni

 

Kada je potrebno dan početi sa više energije, mnogi se okreću kafi kao rešenju. Ukoliko vaša voljena osoba je jedna od njih, onda je ovaj mini, praktični aparat za espresso kafu odlična prva opcija za one koji žele da brže dođu do šoljice ukusne kafe. Nespresso predstavlja njihov najkompaktniji aparat koji kombinuje jednostavnost, minimalističku eleganciju, i neuporediv kvalitet da biste vi dobili savršenu šoljicu kafe. Posuda za vodu je 0.6 L kapaciteta, a posuda za kapsule može da primi šest kapsula. Pritisak pod kojim aparat radi je 19 bara, a težine 2.3 kg, i dimenzija 11x20.5x20 cm, Nespresso Essenta Mini Red jeste mali, ali je nauružan svih neophodnim tehnologijama za ovaj tip aparata.

Xiaomi Mi Electric Shaver S301