Retail

Maloprodajni lanac ComputerLand već više od 10 godina nudi najkompletniji izbor gejming asortimana. U našim prodavnicama možete pronaći najveći izbor video igara za PC, Playstation 3, XBOX360, Nintendo Wii i ostale ručne i desktop konzole. Pored igara i svih gejmerskih konzoli, očekuje vas i kompletan program prateće opreme za gaming kao što su gamepadovi, džojstici, gejmerski miševi, volani, podloge za miševe.

O slici, mozda prevedeno

Osim programa za okorele gejmere, u našim prodavnicama možete pronaći i igrački asortiman za najmladje uzraste. U ponudi se nalazi veliki broj video igara za decu kao što su Skylanders igre sa figurama, komletan Disney asortiman igara i Nerf igračke.

O slici, mozda prevedeno

Pored navedenog, u ponudi je asortiman kolekcionarskih figura sa motivima i likovima iz filmske i gejming industrije, licencirane majice i ostali aksesoari. Sideshow, Kotobukiya, Hasbro, eFX, Diamond Direct, DC Universe su samo neki od programa koje možete kupiti kod nas.

O slici, mozda prevedeno

Zbog sve veće potražnje naših kupaca naše prodavnice su snabdevene i sa PC hardware-om kao što su grafičke kartice Asus, MSI i Gigabyte proizvodjača, interni i externi hard diskovi WD i Seagate proizvodjača, USB flash diskovi i memorijske kartice renomiranih proizvodjača ali i sve ostale PC komponente.

O slici, mozda prevedeno

ComputerLand kao distributer Wacom grafičkih tabli u ponudi ima kompletan asortiman Bamboo, Intuos i Cintiq serija i dodatne opreme za sve modele tabli. Prateći svetske trendove prodaje, u našim radnjama možete pronaći preko 20 različitih modela tablet računara francuskog proizvodjača Archos.